Șoferi prinși în trafic la Cluj cu numere false pe mașini



Doi șoferi au fost prinși miercuri, de polițiștii clujeni conducând autoturisme cu numere de înmatriculare false.

La data de 28 ianuarie a.c., ora 10:24, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj - Serviciul Rutier, au identificat, în trafic, un conducător auto care circula cu un autoturism neînmatriculat, având aplicat un număr fals”, anunță oamenii legii.


Bărbatul de 45 de ani, din Dej, a fost depistat în timp ce conducea pe DN 1C, prin localitatea Răscruci. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a constatat faptul că autovehiculul era neînmatriculat, având aplicat număr fals de înmatriculare.

De asemenea, tot miercuri, la ora 10:00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj - Biroul Rutier, au identificat, în trafic, un conducător auto care circula cu un autoturism neînmatriculat, având aplicat un număr fals.

Bărbatul de 25 de ani, din Iaşi, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea pe Calea Floreşti, din Cluj-Napoca, un autovehicul neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare.

Cei dori sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, neînmatriculat sau neînregistrat” şi „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook