Șoferi CU TUPEU prinși de polițiști la Cluj. S-au urcat beți la volan și fără permise


Polițiștii clujeni au depistat, joi, două persoane care s-au urcat la volan, deși aveau permisele suspendate, dar și un tânăr care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, la data de 16 octombrie, ora 01:44, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat un bărbat, de 25 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ion Creangă, din municipiu, sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în 16 octombrie, la ora 23:15, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca-Secţia 2 Poliţie au depistat pe B-dul 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca, un autoturism condus pe un sector de drum unde accesul este interzis.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că şoferul autoturismului, un bărbat de 25 de ani, din Târgu Mureş, avea dreptul de a conduce suspendat.

După o oră jumătate, un alt șofer, care conducea pe Calea Someşeni, din municipiu, un autoturism cu autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul de 23 de ani, din Cluj-Napoca, avea permisul de conducere reţinut din cursul lunii iulie.

Comentarii Facebook