Șofer RUPT de beat, fără permis, reținut de polițiști după ce a cauzat un accident. A intrat cu mașina direct într-un autoturism parcat


Polițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto care s-a urcat beat la volan și a cauzat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 17 septembrie a.c., polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Vâlcea, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis. Cel în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, la data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 20:20, cel în cauză, în timp ce circula cu un autovehicul pe strada Moș Ion Roată, din Cluj-Napoca, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curbă la dreapta și a avariat un autoturism parcat.

Fiind testat cu aparatul etilotest de către polițiști, s-a constatat că bărbatul avea o concentrație de peste 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, acesta nu avea permis de conducere.

Comentarii Facebook