Șofer reținut de polițiști, după ce a cauzat un accident cu victime. Era aproape în comă alcoolică, dar s-a urcat la volan



Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore un conducător auto care, pe fondul consumului de alcool, a provocat un accident rutier.

În fapt, la data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 18:20, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din Guga, comuna Cășeiu, în timp ce conducea autoturismul pe DN 18B, pe raza localității Rugășești, dinspre Cășeiu înspre Chiuiești, a pătruns pe sensul opus de deplasare, intrand în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar de un tânăr de 26 ani, din comuna Chiuiești”, anunță IPJ Cluj.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că bărbatul care a pătruns pe contrasens avea o concentrație de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. (2,92 g/l alcool în sânge)

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătorului auto care circula regulamentar.

La data de 15 noiembrie a.c., bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reținut de către polițiști, pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook