Șofer prins cu 204 km/h pe Autostrada Transilvania. Avea permisul suspendat tot pentru viteză

 

Un tânăr, de 22 de ani, din judeţul Hunedoara, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea cu 204 km/h pe Autostrada Transilvania.

 

Marți, 29 aprilie, în jurul orei 16.50, poliţiştii Biroului de Poliţie A3 Transilvania din cadrul I.G.P.R. au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Petroşani, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă.

 

Tânărul a fost înregistrat cu aparatul radar, la km. 12+400, pe sensul de mers Gilău - Turda, conducând cu o viteză de 204 km/h.

 

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

 

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul avea permisul de conducere suspendat, întrucât, la sfârşitul săptămânii trecute a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 136 km/h într-o localitate din judeţul Gorj. La momentul respectiv, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei, fiindu-i suspendat, totodată, dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Comentarii Facebook