Șofer ”pericol public”, prins pe un drum din Cluj! Era beat la volan , nu avea permis și a cauzat un accident



Un conducător auto a fost prins de polițiștii clujeni în timp ce se afla beat la volan și fără a deține permis. Mai mult, așina pe care o conducea era radiată și avea numere false.

La data de 22 septembrie a.c., poliţişti rutieri din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au identificat un bărbat, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier. Poliţiştii au constatat că acesta a condus un autovehicul radiat din circulaţie, cu număr fals de înmatriculare, fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice”, informează IPJ Cluj.

Bărbatul, de 26 ani, din judeţul Mureş, a fost identificat de poliţişti după ce a fost implicat într-un eveniment rutier pe raza comunei Mihai Viteazu, jud. Cluj, în afara localităţii.

Șoferul a pierdut controlul volanului, a derapat si a intrat în şanţul de pe partea stânga a drumului.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că autovehiculul era radiat din circulaţie şi avea număr fals de înmatriculare. De asemenea, conducătorul auto nu poseda permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto este cercetat acum sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul, neînregistrat sau neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Comentarii Facebook