Șofer din Dej, rupt de beat și fără permis, reținut de polițiști. A cauzat un accident și a fugit de la fața locului



Un bărbat de 59 de ani din Dej a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost prins conducând un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis.

Potrivit oamenilor legii, la data de 7 septembrie a.c., ora 17:26, Poliţia a fost sesizată de un bărbat din comuna Mintiu Gherlii cu privire la faptul că a fost acroşat de un alt autovehicul care şi-a continuat deplasarea fără să se oprească. Conducătorul auto se deplasa pe DJ 108 B, dinspre comuna Recea Cristur.

În urma verificărilor, poliţiştii rutieri au identificat autoturismul indicat şi au depistat conducătorul auto. S-a stabilit că este vorba de un bărbat de 59 ani, din municipiul Dej, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta avea o concentraţie de 0,53 mg/l alcool în aerul expirat.

Totodatăodată, bărbatul figura în evidenţe cu permisul de conducere reţinut.

Șoferul este acum cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook