Șofer din Alba, prins de polițiștii clujeni în timp ce conducea beat și fără permis



Polițiștii clujeni au depistat, joi, un conducător auto care se afla la volan deși era sub influența băuturilor alcoolice și nici nu avea permis de conducere.Șofer din Alba, prins de polițiștii clujeni în timp ce conducea beat și fără permis

La data de 26 octobmrie a.c., în jurul orei 17:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, Compartimentul Rutier, au identificat un bărbat, de 33 de ani, din Câmpeni, judeţul Alba, care a condus un autovehicul pe raza localităţii Luncani, fără a deţine permis de conducere”, informează IPJ Cluj.

Totodată, s-a stabilit că şoferul se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de peste 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la unitatea medicală pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Șoferul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook