Șofer clujean, reținut de polițiști după ce a cauzat un accident cu o victimă. Era RUPT de beat la volan


Polițiștii clujeni au reținut, ieri, pentur 24 de ore, un coducător auto responsabil de producerea unui accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Conform IPJ Cluj, un bărbat de 47 ani din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj care conducea autovehiculul pe DJ 764 B, prin localitatea Valea Draganului nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, curbă deosebit de periculoasă la stânga, iar autoturismul a intrat în derapaj şi a ieşit în afara părţii carosabile, în partea dreaptă a sensului de deplasare.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 43 ani, cetaţean maghiar, pasager în autoturismul avariat.

Poliţiştii au realizat testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta având o concentraţie de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi “vătămare corporală din culpă” fapte prevăzute şi sancţionate de Codul penal, conducătorul auto fiind reţinut pentru 24 ore.

Comentarii Facebook