Șofer clujean lovit de o cisternă chiar în sensul giratoriu. Momentul a fost surprins de cameră VIDEO



Un șofer clujean a fost tamponat de șoferul unei autocisterne in timp ce se afla într-un sens giratoriu din Cluj-Napoca.

Acesta a surprins momentul cu ajutorul camerei montate pe bordul mașinii, postând apoi imaginile pe site-ul de specialitate trafictube.ro.

La parasirea sensului giratoriu, soferul autocisternei nu se mai asigura la schimbarea directiei de mers, iar rezultatul il vedeti in imaginile urmatoare”, spune șoferul.

Acesta mai spune că șoferul cisternei nici măcar nu a vrut să recunoască faptul că a fost neatent la volan până când nu i-a fost arătată camera montată pe mașină.

Tin sa precizez unele fapte care nu se vad bine in inregistrare si din cauza unghiului mare al camerei care un pic distorsioneaza putin imaginea : am fost facut sandwich intre o bordura foarte inalta doar pe portiunea aceea si autocisterna, eu am incetinit si am oprit dar soferul celeilate masini a tras foarte tare de volan spre dreapta ca sa taie repede benzile, daca nu facea acest lucru nu se inrampla nimic, cand am discutat cu el primul lucru ce mi l-a spus era ca am venit de pe drumul din dreapta si nu i-am dat prioritate, doar cand i-am aratat camera de pe bord a recunoscut ca nici nu s-a uitat in oglinda si a cerut „amiabila” si mai semnaliza stanga pentru un viraj la dreapta, de obicei ii evit cu scucces dar eram dupa un drum cluj-timisoara dus intors si poate puteam sa am reflexe mai bune”, a mai precizat conducătorul auto tamponat.

Comentarii Facebook