Șofer beat sau drogat filmat pe străzile Clujului! A scăpat de câteva ori fără a face accident - VIDEO

 

Un șofer a fost filmat în trafic în timp ce conducea sub orice critică, fiind ori drogat, ori beat. 

 

Ieri, 03.11.2012, in jurul orei 15 mi-a atras atentia un sofer, care conducea imprudent, trecea de pe o banda pe alta fara semnal si fara motiv, trecea pe contrasens, de cateva ori fiind aproape de acrosarea celorlalti participanti la trafic… Filmul prezinta bucata de drum comun pe care l-am avut cu acesta, din Sannicoara pana la intrarea in Cluj, la IRA. Sper ca a ajuns acasa fara incidente… Nu am sunat la Politie… Sper sa-l fii facut altii.

 

Conducea un Opel/vauxhall Astra, posibil cu volan pe dreapta, fara carcasa la stopul din stanga si partea stanga proaspat julita.

 

Cu ei impartim ”terenul de joaca” al soferilor. De ei trebuie sa ne fie frica”, a scris care a filmat întreaga scenă și a postat-o pe TraficTube.ro.

 

Utilizatorii au reacționat rapid. ”Totusi, nu inteleg… de ce nu ai sunat la Politie?”, a scris cineva. ”Dar gandeste-te ce ai fi simtit ca ajuns acasa sa vezi la stiri ca a facut accident si a omorat un om nevinovat, iar tu puteai sa previni lucrul acesta sunand la politie…”, a mai adăugat un cititor al site -ului.

 

Pai sa nu sunati ma ca e greu rau sa apesi 3 taste, lasa-l sa conduca asa ca cine stie cum mai ingroapa si pe altii, sa puneti filmulete aici nu uitati, dar sa sunati ca sa-i scoateti pe alti oameni nevinovati din rahat n-o faceti. Ai negativ pentru neseriozitate”, a mai adăugat un utilizator al site -ului TraficTube indignat de întreaga situație.



Comentarii Facebook