Accident provocat de un sofer beat mort langa Teatrul National din Cluj, urmat de un scandal la sectia de politie-VEZI VIDEO

Un sofer mort de beat a provocat un accident de circulatie langa Teatrul National din Cluj-Napoca, a ranit o femeie s-a luat la bataie cu politistii si a muscat un agent care incerca sa il imobilizeze in timpul prelevarii probelor biologice.

 

Dan Felea, in varsta de 39 de ani, conducea un autoturism marca Audi A 5, a virat dreapta in fata Teatrului National, a intrat pe sens interzis si a lovit o femeie in varsta de 32 de ani care se afla pe trotuar.

Soferul turmentat era intr-o avansata stare de ebrietate, asa ca i-a intampinat pe politisti de la rutiera cu injuraturi si imbrabceli. Cu greu s-a lasat bagat in masina de politie, asa ca oamenii legii au fost nevoiti sa ii puna catuse pentru a-l duce la Unitatea de Primire a Urgentelor, unde i-au fost prelevate probe biologice pentru a fi stabilita alcoolemia. La UPU, politistii au fost nevoiti sa foloseasca forta pentru a-l imobiliza, iar Dan Felea, proprietarul unei case de schimb valutar din Piata Matei, l-a muscat pe un agent de deget.

El a fost dus la sediul Politiei Rutiere pentru declaratii. Acolo a spus ca a baut un singur pahar de whiskey, ca el nu a codus masina si ca totul este o inventie a politistilor.

Masina pe care valutistul a condus-o a fost dusa la politia rutiera pentru a fi investigata. Proprietarul ei, Dan Felea, este cercetat acum pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice, vatamare corporala si ultraj.

 

Dan Felea impreuna cu fratele lui Viorel sunt cunoscuti in mediile interlope. Cei doi sunt proprietarii unei case de schimb valutar si ai unui hotel, iar in urma cu 10 ani au fost "vanati" de asasinii platiti.

Comentarii Facebook