Șofer beat, implicat într-un accident la Cluj-Napoca. S-a oprit cu mașina în poarta unei case de pe strada Oașului


Polițiștii clujeni au depistat, joi seară, un conducător auto beat la volan, care ar fi fost implicat și într-un accident rutier.

La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 23:45, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au identificat un conducător auto aflat sub influența alcoolului, implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale”, informează IPJ Cluj.

Cel în cauză, un tânăr, de 26 de ani, din județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Oașului, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și a consumului de alcool, a intrat în poarta de acces a unui imobil din zonă.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la unitatea medicală pentru prelevarea mostrelor biologice și stabilirea gradului de alcoolemie în sânge.

Șoferul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal.

 

FOTO: Arhivă

Comentarii Facebook