ȘOC în trafic pe Calea Mănăștur! Șoferii au înghețat când au văzut ce a pățit un taximetrist - VIDEO

 

Un clujean a filmat pe Calea Mănăștur o scenă care se putea solda cu un incident mai grav. ”Dumnezeul taximetristilor a fost pe faza”, a scris un internaut. 

 

Mașinile au pornit la semaforul de la intersecția strada Câmpului și Calea Mănăstur, iar la scurt timp, în trafic, s-a produs un incident, mulți crezând că taximetristul a lovit ceva pe drum. În realitate, roata stânga față i-a sărit, iar autoturismul a mai rulat câțiva metri pe asfalt. 

 

Initial am avut impresia ca a lovit un obiect de pe sosea sau ceva care i-a aparut brusc in drum. Abia dupa cateva secunde am vazut ce s-a intamplat de fapt. Dupa incident se parea ca lucrurile sunt in regula, dar cu siguranta surpriza a fost una foarte neplacuta”, a relatat pe trafictube.ro cel care a filmat scena.

 

Unii au dat vina pe ITP, dar alții pe vulcanizare. ”Nu a strans bine prezoanele. Am patit-o de trei ori. Noroc ca am boala verificarii inainte de a iesi de la ei”, și-a dat cineva cu părerea.

 

O roată nu pleacă pur și simplu. Cel puțin asta zice experiența personală. Ar trebui să bată în draci înainte să o ia la fugă. Am fost în situația de a pleca la drum cu unul sau două prezoane strânse cu mâna pentru că s-a întâmplat să sun omul care se ocupa de roată fix pe când punea prezoanele și i-am întrerupt firul epic. După vreo 200 km am început să aud bătăi ușoare pe viraje. După 230 km căutam de urgență loc unde să opresc să o salt pe cric pentru că făcea ca toți dracii”, a comentat un utilizator al site -ului.



Comentarii Facebook