Smecheri de Cluj! Soferi de Mercedes, Audi, BMW ocupa locurile persoanelor cu handicap la Polus, cand restul parcarii e goala!

Obsnuinta romanului de a parca in usa magazinului nu pare a fi deloc de domeniul trecutului.  Dovada sunt si soferii din imagini, care, desi au la dispozitie toata parcarea de la Polus Center, prefera sa parcheze pe locurile persoanelor cu handicap, doar pentru ca nu cumva sa faca doi pasi pe jos pana in magazin.

 

Masinile pe care acestia le conduc nu au niciuna dintre ele ecuson pentru persoane cu handicap, iar posesorii lor par a avea o situatie materiala buna.

 

Soferul Mercedes-ului SL 500 si Audi-ului (FOTO1 ) par chiar ca  s-au inghesuit pe parcarea in fata careia este indicatorul "Rezervat persoanelor cu handicap". Cu siguranta mesajul de pe indicator "Daca imi iei locul, ia-mi si handicapul" nu l-a impresionat nici pe soferul BMW-ului (FOTO2) care a parcat sub cel de-al doilea indicator.

 

Fotografiile au fost realizate un cititor al Stiri de Cluj, Bodo Zoltan, care le-a trimis pe adresa office@stiridecluj.ro si care ne-a spus: "Am lasat data si ora pe fotografii pentru a se vedea ca nu au fost facute in week-end sau la o ora de mare aglomeratie la Polus. Era aproape goala parcarea, miercuri 9 februarie la ora 14,00. Deci nici macar justificarea ca nu au gasit loc de parcare nu o pot avea acesti soferi".

 

Pentru a vedea fotografiile mai mari dati CLICK pe ele!

Comentarii Facebook