Noi smecheri de Cluj! Masina Serviciului de ridicari auto din Cluj-Napoca circula pe interzis, dupa ce a saltat o masina parcata neregulamentar!

Trei fotografii care surprind doi smecheri de Cluj, ne-au fost trimise de un cititor la rubrica "Fii reporter!". In una dintre ele este chiar masina Serviciului de ridicari auto, circuland pe sens interzis.

 

Masina era pe Bulevardul 21 Decembrie, care este cu sens unic dinspre Marasti spre centru, in sens opus avand voie sa circule doar troleibuzele. Angajatii serviciului de ridicari auto, tocmai "saltasera" masina unui clujean care parcase neregulamentar.

 

Nici ei nu au fost, insa, usa de biserica si au pornit pe sens interzis, pe B-dul 21 decembrie din Cluj-Napoca, circuland dinspre centru spre cartierul Marasti. "...se grabesc probabil sa-si faca norma", ne-a scris cititorul nostru care facut fotografia, dar care a dorit sa isi pastreze anonimatul. 

 

La scurt timp, acelasi cititor a mai surpins un smecher.

 

Soferul unui Mercedes, cu numarul CJ 99 UZY, a blocat pur si simplu accesul intr-o curte, astfel incat nimeni nu a mai putut intra sau iesi de acolo. "Cel putin 45 de minute a blocat accesul, timp in care si un taximetrist mi-a zis: 'Il stiu pe soferul asta, parcheaza unde are chef si toti au probleme cu el. Nu-i pasa ca ore in sir isi lasa masina si ne blocheaza pe toti'", ne-a mai scris cititorul nostru.

Comentarii Facebook