”Șmecheraș” arestat de polițiștii clujeni, după ce a agresat două persoane în parcarea de la Iulius Mall


Polițiștii clujeni au arestat preventiv un bărbat cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 3 Poliție au depistat, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, un bărbat pe numele căruia era emis un mandat de aducere, cel în cauză fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, informează IPJ Cluj

Conform oamenilor legii, la data de 28 februarie a.c., cel în cauză a agresat fizic două persoane care se aflau în parcarea aflată la demisolul unui complex comercial din Gheorgheni. După acest incident, persoanele vătămate au anunțat polițiștii, sesizând faptul că bărbatul, conducător al unui autovehicul, nu le-a acordat prioritate pe trecerea de pietoni și a acroșat cu maşina căruciorul lor de cumpărături, context în care a coborât din autovehicul şi le-a agresat, plecând ulterior de la fața locului.

În urma sesizării, polițiștii au efectuat verificări, stabilind identitatea persoanei în cauză, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Cluj-Napoca.

Până în prezent persoanele vătămate nu au dorit să formuleze plângere penală pentru lovire sau alte violențe, polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, constatând că incidentul ”a avut loc în prezența mai multor persoane și a fost de natură să stârnească o puternică stare de indignare și nesiguranță”.

De asemenea, în urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere, fiind inițiate cercetări și în acest sens.
În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore.

La data de 29 martie, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook