Smecher (a) de Cluj, care si-a lasat masina in mijlocul strazii Emile Zola, a recidivat.Si-a parcat "tancul" pe un loc rezervat celor cu handicap

 

Smechera de Cluj, care saptamana trecuta si-a lasat masina in mijlocul strazii Emile Zola, a recidivat. Acum si-a parcat  autoturismul de teren Toyota Land Cruiser pe un loc rezervat celor cu handicap, dupa cum ne-a semnalat un cititor, care a si imortalizat scena.

 

Fotografia a fost surprinsa zilele trecute in parcarea de la centrul comercial Polus. Autoturismul de teren cu numarul de inmatriculare CJ 23 VSV a fost lasat pe un loc rezervat persoanelor cu handicap, cu toate ca in parcarea mall -ului erau suficiente locuri libere, aflate ce-i drept la oarecare distanta de mers pe jos de usa magazinelor.

 

Aceeasi masina a fost parcata miercuri, 1 septembrie, chiar in mijlocul strazii Emile Zola din centrul municipiului Cluj-Napoca. Soferita care si-a lasat masina acolo a blocat alte 6 autoturisme si, chiar daca a fost chemata sa elibereze locul pentru ca un sofer voia sa plece, si-a parcat masina tot in mijlocul strazii, pentru ca avea treaba la o terasa din Piata Muzeului.

 

Va multumim pentru sesizari! Daca ati surprins un  eveniment important asteptam imaginile pe adresa office@stiridecluj.ro.