banner vertical 155x600 ACI.jpg
banner vertical 155x600 ACI_1.jpg

Social

Sindicatul de la Aeroportul Cluj intervine în ”războiul” schimbării ”peste noapte” a lui David Ciceo

   

Sindicatul Aeroportului Internațional Cluj susține că proiectul de hotărâre prin care s-a votat schimbarea Consiliului de Administrație al Aeroportului s-a făcut încălcându-se legea. 

 

La o zi după ce președintele CJ Cluj (n.red. Alin Tișe) felicita întregul colectiv al aeroportului pentru rezultatele deosebite obținute, zi în care s-a înregistrat pasagerul cu numărul 2.000.000 pe acest an, se promovează un proiect de hotărâre privind schimbarea consiliului de administrație, proiect care s-a publicat în aceeași zi în care urma să se desfășoare ședința consiliului. 

 

Astfel s-au încălcat atât prevederile legale cât și cele ale Regulamentului de funcționare a CJ Cluj privind realizarea procedurilor de aducere la cunoștință publică a proiectelor de hotărâre al CJ, care trebuiau publicate pe site-ul propriu cu 5 zile înainte de ședință.

 

S-au încălcat prevederile art. 4 din OUG nr. 109/2011 potrivit cărora, autoritatea publică tutelară nu poate interveni în activitatea de administrare și conducere a instituției”, se arată în comunicatul semnat de Ene Gabriel, președintele Sindicatului Independent al AIAIC.

 

 

coral1_1_1.jpg
28-9-2017, 12:25
31 vizualizări
2 comentarii
E.U29-9-2017, 14:24
Probabil că angajările se fac pe pile, ca și de altfel la CJ, la primărie, spitale, Universități etc, Nici eu nu sunt îndrăgostit de Ciceo, dar dacă e să se facă schimbare să se facă cu cineva competent în domeniu sau cu cineva care a confirmat în ale administrației. Din păcate nu poate fi vorba de Mircea Avram, care nici experiență în domeniu, iar despre rezultatele lui mai bine să nu vorbim.Iar dacă vorbim despre cel care a pornit toată treaba asta, să ne gândim puțin oare cum a făcut păunelul situația materială pe care o are (sunt convins că Ciceo nu are situația lui). Lucrând și el și nevastă-sa 25 din 24. Doar în câțiva ani păuneleul devine proprietar de imobile. Ne deranjează că Pomohaci este cel mai bogat preot din România, dar că Păunelul este cel mai bogat președinte de CJ , nu Oare mă întreb și eu ce s-ar întâmpla dacă ar rămâne Clujul fără acest PĂUNEL
Ali baba28-9-2017, 17:13
No, ce să zic... când 90% din oamenii de acolo îs angajați pe pile, care pile clar nu puteau trece neobservate de Ciceo (nu zic că ar fi fost și el direct implicat în astea, că nu sunt dovezi încă), la ce te aștepți ca poziție din partea angajaților?

Acuma, poate că mișcarea asta de debarcare e un pic forțată, mai ales dacă ar fi să credem și zvonurile cu dedicațiile pentru viitorul director. Că nu e Ciceo paralel cu domeniul și că a făcut și lucruri ok, iară e clar.

Dar acuma că el e alfa și omega pentru acest aeroport, mă îndoiesc. Mult din dezvoltarea asta s-a făcut pur și simplu ca urmare a cererii mari, și a dezvoltării Clujului. Care Cluj și el s-a dezvoltat de jos în sus, nu că are de exemplu Boc un mare merit strategic în asta. Cam la fel și cu aeroportul.

Se puteau face mult mai multe și mai bune cu alt director? Posibil, nu se știe, cât timp multe nu depindeau de el. Dar cel puțin să fi fost mai activ și pe partea asta, să ne zică de ce nu se poate face o parcare ca lumea la aeroport, de ce terminalul e folosit ineficient și e aglomerat. Dar vai, era ocupat cu "publinews", ca să vedem pe la ce conferinte a mai fost plecat. Asta, sincer, cel puțin nu miroase a bine. Așa că toată opereta asta de-a Albă ca Zăpada e cam ridicolă.

Singurul său avantaj, cum ziceam, e doar că cei cu care se războiește sunt mult mai ageamii.

Cele mai citite ştiri din Social

726 vizualizări
17-10-2018, 22:56
Accident pe varianta Clujului. Trei persoane au fost rănite FOTO» Vezi tot
470 vizualizări
16-10-2018, 7:30
Interlopul Ceapă din Mănăștur a scuipat un șofer în trafic - VIDEO» Vezi tot
448 vizualizări
17-10-2018, 14:16
Circ fără bani într-un troleibuz din Cluj-Napoca - VIDEO» Vezi tot
363 vizualizări
17-10-2018, 10:58
Tânără blocată timp de 12 ore în baie, în Florești, salvată de pompieri. Un vecin a auzit-o și a sunat 112» Vezi tot
339 vizualizări
17-10-2018, 11:44
Florești: Drum paralel cu DN1 va fi adus la nivel de macadam cu rășină de legătură» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?