Sindicalistii de la Opera si Teatrul din Cluj: Toaletele din institutie sunt o rusine! OPC a facut control


Sindicalistii de la Opera si Teatrul National reclama si ei starea in care sunt toaletele aflate la dispozitia publicului. Inspectorii de la Protectia Consumatorilor Cluj au facut un control in urma Balului Operei din 18-19 februarie.

"Condamn cu tarie faptul ca la o astfel de institutie, care este cea mai prestigioasa institutie culturala din Transilvania, care are in titulatura cuvantul National, sa exista asemenea conditii jenante pentru public. Dupa pararea mea este lipsa unui gospodar pentru ca si asa daca se intampla asa ceva repari, cureti gresia si faianta. Am avut o sedinta la consiliu, prefectul Stamatian ne-a zis ca nu mai vine la teatru si la opera din cauza toaletelor mizerabile. Mie mi se pare normal cand dai 300 de lei pe un bilet nu mi se pare normal sa se ofere asemenea conditii", a declarat Dan Gadea, presedintele Sindicatului Transilvania Art.

"Este o situatie regretabila. Din cate stiu s-au facut demersuri la minister si s-au promis bani, dar probabil acestia nu au venit inca si de aceea , poate, nu au fost renovate", a declarat si Emanuel Petran, liderul sindicatului din Teatrul National.

Seful Comisariatului Judetean de Protectie a Consumatorilor Cluj, Mircea Radu, a declarat ca: "am constatat si noi ca toaletele de la etaj si mansarda au chiuvete minuscule, robinete rupte. Totul e ca in anii '50. Sa nu mai vorbim despre mirosul care era in toalete. Este inadmisibil sa faci un eveniment de anvergura Balului Operei si sa mearga un invitat la asa o toaleta".

Conducerea Teatrului National Cluj are la dispozitie 6 zile pentru a remedia situatia.

 

Toalete infecte la Teatrul National Cluj! OPC sesizat dupa Balul Operei

Comentarii Facebook