Sindicalistii de la Cartel Alfa Cluj ies in strada saptamana viitoare

Sindicalistii de la Cartel Alfa vor picheta in data de 24 martie Prefectura Cluj, iar in 14 aprilie vor organiza un miting de proportii in centrul orasului.



Calendarul actiunilor de protest a fost stabilit astazi de liderii filialei locale a Cartel Alfa. "In cazul in care vor interveni schimbari in ceea ce priveste revendicarile noastre vom modifica calendarul. Oricum, de luna viitoare incepem pregatirile pentru greva generala", a declarat pentru Stiri de Cluj Grigore Pop, presedintele Cartel Alfa Cluj.

 

Sindicalistii solicita eliminarea restrictiilor legate de libertatea de negociere colectiva prevazuta si reasezarea grilelor de salarizare in conformitate cu principiile Legii 330/2009. De asemenea, sindicalistii cer anularea articolelor incluse in Ordonanta 114/2009 privind reducerea numarului de personal si a eliminarii tichetelor de masa, cadou si vacanta.



Muncitorii din Cartel Alfa vor protesta si pentru plata orelor suplimentare efectuate care nu se pot recupera cu timp liber corespunzator.

Comentarii Facebook