Și-a parcat Porsche -ul la ”umbra” lui Mihai Viteazu. ”Bogătașul” are autorizație de la Primărie?

 

Un autoturism marca Porsche a fost fotografiat ”plantat” fix lângă statuia lui Mihai Viteazu. 

 

Imaginea a fost postată pe pagina de Facebook ”Ai parcat ca un bou - CLUJ” și a stârnit vii reacții. 

 

Eu zic că se putea urca direct în locul lui Mihai Viteazul. Tupeu are, dar poate nu i-a trecut prin cap”, a scris cineva.

 

Un alt clujean a explicat cât de îndreptățit era cel care a parcat fix în piață. 

 

Ce nemernic" - ”poate a crezut ca e in Faget" hater -eala peste tot ! Nu am nimic cu pagina asta da nu e prima prostie pe care o vad aici. Vreau doar sa spun ca acel tip/a care a postat poza tot ce trebuia sa faca era sa se fi uitat pe parbriz . Stiti ? Sunt evenimente in Clujul mare, sunt activitati sau nu numai! Sunt persoane care ca si in cazul asta e acea ”foaie” de la Primarie sau Politie care permite intrarea in zone interzise pe o anumita perioada sau cu un anumit scop ! Intelegeti ? Deci vreau sa zic nu e frumos sa tastezi in comentarii ce stii mai bine din vocabular ca vezi o poza si atat ! Ca de fapt nu stii nimic. Si nu e prima faza de genu!”, a scris cel care i-a luat apărarea șoferului. 

 

Dacă Primăria a acordat cuiva autorizație să parcheze în parcuri și piețe pietonale, acest lucru reprezintă o premieră absolută. Numai instituțiile MAI au acest drept, când sunt în misiune.

 

Știri de Cluj va încerca să afle identitatea acestui șofer și dacă avea cumva o altfel de autorizație.

 


Comentarii Facebook