Sesizare de clujean INDIGNAT: Știu cine distruge parcul Coastei, dar nu mă ascultă nimeni

 

Un clujean este indignat că știe cine distruge parcul de pe strada Coastei, dar nimeni nu face nimic. Între timp, clujenii achită nota de plată. 

 

Pana cand vom plati pentru niste derbedei needucați de parintii lor? De ce nu se ia nici o masura impotriva familiei D. de pe str. Baladei, colț cu str. Coastei? Aceasta familie numeroasa are niste copii derbedei care zilnic vandalizeaza parcul Coastei.

 

Augustin a spart intentionat cu un bolovan sticla de la panou de cos. Samuila a taiat plasa de sarma de la gardul de sport a doua oara si descompleteaza dalele de cauciuc, făcându-și trambulina pentru biciclete. Iacob rupe zilnic intentionat, ramele de la gardul de sport cu șuturi tari cu mingea de fotbal. Se stie cine a vandalizat parcul, de ce nu se face nimica in potriva acestor huligani?”, a afirmat Adrian Goga.

 

Clujeanul cere Primăriei Cluj-Napoca să ia măsuri.

 

Un reprezentat al familiei ne-a contactat și ne-a declarat că aceste acuzații sunt nefondate. ”Este o familie cu mulți copii. Doamna este văduvă și ar trebui să vă documentați înainte de a scrie. Luați în serios tot ce declară un clujean frustrat? Acești copii sunt modele și această familie la fel”, ne-a spus bărbatul, care a refuzat să își prezinte identitatea.

 

El a mai spus că i se pare normal ca un copil să mai producă și stricăciuni, pentru că nu au responsabilitatea unui adult. 

 

Fratele copiilor acuzați a spus că aceștia au produs stricăciuni în parc, dar că nu au fost singurii. ”Faptele reclamate de acest bărbat sunt mai vechi de un an. Nu sunt panouri ca cel din poză acum în parc. 

 

Daunele s-au întâmplat, dar nu a fost doar familia noastră implicată și nu mi se pare frumos să nu fim publicați în presă”, ne-a spus un reprezentant al familiei.

 

El a precizat că nimeni nu le-a cerut să achite stricăciunile. 

Comentarii Facebook