Sensul giratoriu din Florești, locul pe unde numai ”șmecherii” trec repede - VIDEO

 

Sensul giratoriu din Florești este prost gândit, iar șoferii ”șmecheri” sau ”descurcăreți” sunt ajutați să fenteze coloana.

 

Sensul giratoriu din Floresti, Cluj. Un loc preferat al soferilor ”descurcareti”, indiferent de directia in care doresc sa mearga. Folosirea benzii de viraj la dreapta, te "scoate in fata" si te scuteste de a mai astepta in coloana. Indicatoarele de selectare a directiei de mers si marcajele continue se dovedesc ineficiente in fata inventivitatii acestor conducatori auto.

O solutie de a pune capat acestui comportament rutier lipsit de bun-simt este prezentata la sfarsitul clipului”, a scris un clujean care a filmat cum se derulează circulația în acea zonă.

 

Filmul a fost postat și pe site -ul Trafictube.ro. Utilizatorii au comentat pe larg situația. 

 

Nu tine in Romania nici solutia separatoarelor de benzi. Bizonul mioritic va trece cu nonsalanta si peste el. In Bucuresti s-au montat separatoare care izoleaza liniile de tramvai din mijlocul bulevardului. Si ce daca? Bajetii trec peste ele asa cum faceau si inainte. In alte locuri s-au pus chiar borduri. Asta i-a mai potolit nițel pe posesorii de masini cu garda joasa. Dar nu si pe ce cu ”gipane”, si astia sunt, in general, cei care taie bulevardele pe unde vrea muschii lor

 

Doar un echipaj de politie acolo si amenzi usturatoare + popularizarea actiunii poate ca i-ar mai linisti”, a scris Kor.

 

Mai avem mult pana departe… Desi s-a mai incercat pe alocuri cu stalpisori, nu totdeauna punerea in practica a fost cea mai fericita.

As mai semnala si cele doua giratorii noi de pe Titulescu, unde au marcat doar exteriorul facand astfel o banda pe care incap doua masini in paralel. Dar fara marcaje se merge la noroc”, a scris Ghiță.

 

E posibil, dar ar merita incercat. Poate nu ar elimina complet “descurcaretii”, insa i-ar face sa se gandeasca de doua ori inainte sa-si rupa masina pe ele. Postul de Politie din Floresti este chiar la iesirea din sensul giratoriu”, i-a replicat Ghiță, cel care a filmat scena lui Kor.


Comentarii Facebook