Sensul giratoriu de pe Câmpului / Calea Mănăștur va fi definitiv. Nu se știe ce va fi cu trecerile de pietoni

 

Primăria Cluj-Napoca va definitiva sensurile giratorii experimentale, cum ar fi cel de la intersecția Câmpului și Calea Mănăștur.

 

Vom definitiva aceste sensuri giratorii care au fost cu titlu experimental puse, de exemplu Câmpului cu Calea Mănăștur. Pe acesta vom definitiva pentru că aprecierile sunt preponderent pozitive cu privire la implicațiile acestuia. 

 

Au dreptate clujenii privind trecerea de pietoni. Aceasta a fost mutată pentru a permite crearea sensului giratoriu. Într-adevăr pare puțin contrariată lumea pentru că la o distanță de sub 100 de metri sunt 2 treceri de pietoni. Sunt argumente în favoarea menținerii ambelor treceri.

 

Unii spun că tocmai această trecere de pietoni permite să fie o anumită circulație în girația din sensul giratoriu dând posibilitatea și celor de pe Câmpului să intre și să iasă și să poată circula mai bine. Și de asemenea, trecerile de pietoni sunt sincronizate, având verde simultan. Alții spun că sunt prea aproape și nu se justifică. Dacă tai una din acestea, oamenii ar avea mult de circulat. Vom studia în continuare aceste treceri de pietoni, dar până atunci vom definitiva sensul și ne vom pronunța apoi asupra trecerilor de pietoni”, a spus primarul Emil Boc, la Realitatea FM. 

Comentarii Facebook