Senatorul Mihai Goțiu a citit la portavoce petiția Declic, după ce i-au tăiat microfonul

 

Senatorul Mihai Goțiu a citit la portavoce petiția Declic împotriva Legilor Justiției, după ce i-au tăiat microfonul.

 

Călin Popescu Tăriceanu și majoritatea PSD & ALDE din Senat au încercat să mă blocheze, astăzi, să citesc Petiția inițiată de Comunitatea Declic și semnată de peste 67.000 de cetățeni (până la această oră) împotriva modificărilor Legilor Justiției. Când mi-a tăiat microfonul, am apelat la portavoce. Apoi a chemat chestorii. Ce să-mi facă? Să-mi ia portavocea? Asta dacă îi ținea să mă ridice pe sus (ceea ce vă asigur, nu e lucru ușor ;) ).

 

Cu toată opoziția lor, în cele din urmă am citit petiția Declic în plenul Senatului și am depus semnăturile (primele 65.000, le voi depune și pe cele care se vor mai strânge de acum înainte aici https://facem.declic.ro/campaigns/toti-pentru-justitie) .

 

Că le place sau nu, vocea cetățenilor se va auzi de acum înainte, din ce în ce mai mult, în Senat și în Parlament. Poate o să mai pierdem unele bătălii, poate o să mai avem dezamăgiri, dar vă asigur că, împreună, până la urmă vom câștiga!

 

Mai jos momentul în care Tăriceanu refuză să supună la vot: 1) reluarea unor dezbateri reale în Senat și 2) citirea petiției Declic. Voi reveni și cu momentul în care petiția a fost citită ;)”, a scris pe Facebook senatorul Mihai Goțiu.

Comentarii Facebook