Miercuri 17 Aprilie

Senatorii clujeni nu stiu nimic despre permisul de libera trecere de pe limuzina cu care a circulat Bianca Dragusanu la Cluj


Senatorii clujeni sustin ca nu au "imprumutat" in ultimii ani niciun permis de libera trecere patronului hotelului Alex&George din Cluj Napoca. Masina acestuia a fost fotografiata in timp ce era condusa de celebra Bianca Dragusanu.

Senatorul PDL Mihail Hardau a declarat pentru Stiri de Cluj ca nu il cunoaste pe Alexandru Hanga, administratorul Hotelului Alex&George, si nici nu a imprumutat nimanui un astfel de permis.

"Nu il cunosc si nu am dat nimanui o astfel de legitimatie. Nici macar a mea nu o folosesc si o tin in geanta", a precizat Mihail Hardau.

Senatorul PSD Alexandru Cordos a spus si el ca are doua astfel de legitimatii, una pe masina personala si a doua pe cea de serviciu. "Nu il cunosc pe Alexandru Hanga si pot sa va spun ca eu folosesc doua astfel de legitimatii, dar nimanui nu am cedat un astfel de permis. Posibil sa fie falsa sau sa fie una care nu mai este valabila", a mai precizat Alexandru Cordos.

Senatorul PNL Marius Nicoara a declarat si el ca nu il cunoaste pe omul de afaceri care are pe masina permisul cu insemnele Senatului.

Senatorul PDL Serban Radulescu nu a putut fi contactat.

Bianca Dragusanu a fost fotografiata la mall -ul din Gheorgheni la volanul unui Mercedes de terem aflat in proprietatea firmei Alex&George Import Export, care detine si hotelul Alex&George de pe Calea Turzii.

In parbrizul autoturismului se gasea un permis de libera trecere emis de Senat in anul 2009. Reprezentantii acestei institutii, citati de libertatea.ro, au precizat ca ei nu au emis un astfel de permis si ca este foarte probabil sa fie un fals.

Alexandru Hanga, administratorul hotelului Alex&George, a precizat ca a primit permisul de la un prieten si l-a uitat in parbrizul autoturismului.

 

Foto: libertatea.ro

Comentarii Facebook