Șeful Poliției din Apahida îi laudă pe infractori și le dă recomandări

 

Șeful Poliției din Apahida, inspectorul principal Mircea Buta, i-a scris o caracterizare pozitivă unui localnic judecat pentru că s-a angajat cu diplome false.

 

Șeful de post îl laudă pe Teodor Aștilean, soțul directoarei economice de la Primăria Apahida, care a fost cercetat pentru că a folosit o diplomă de bacalaureat și de licență falsificate. 

 

Domnul Aștilean Teodor este un locuitor al comunei Apahida, localitate în care s-a născut, a crescut și și-a întemeiat o familie. Acesta este cunoscut ca având un comportament pozitiv în familie, desfășurând zilnic activități în domeniul agricol, respectiv creșterea animalelor. În comunitate are un comportament adecvat, relațiile cu ceilalți membri ai comunității fiind normale, fiind cunoscut ca o persoană muncitoare și serioasă. Domnul Aștilean Teodor este o persoană cu înclinații spre respectarea ordinii și liniștii publice”, a scris în caracterizare polițistul, conform Ziar de Apahida.

 

Caracterizarea ”de bine” a fost folosită la un proces, pentru a anula o amendă penală. Judecătorul nu s-a lăsat influențat și l-a pus la plată pe soțul directoarei economice de la Primăria Apahida.

 

Aștilean a fost judecată pentru uz de fals deoarece a folosit de două diplome falsificate pentru a se angaja la Primăria Apahida, prima dată în postul de agent de pază și a doua oară în funcția de referent.

 

Inspectorul Buta este anchetat pentru recomandarea făcută. Citește AICI detalii.

Comentarii Facebook