Șeful Judecătoriei Turda, în vacanțe exotice alături de o avocată pe care o favoriza la procese - FOTO

 

Președintele Judecătoriei Turda, Horia Tocan, a fost dat afară în urma unui control al CSM pentru că avea o relație ”nepotrivită” cu o avocată, pe care o favoriza în instanță. 

 

Este vorba despre 14 procese în care avocata Iulia Costin pleda la bară, iar Horia Tocan prezida ședința. Nu de puține ori, în pauză, cei doi s-au restras în biroul judecătorului, spre uimirea tuturor. ”A soluționat 14 cauze în care reprezentant al părților a fost un avocat cu care domnul judecător se afla într-o relaţie apropiată şi nu a înţeles să formuleze cerere de abţinere”, scrie CSM în decizia de excludere a judecătorului Tocan din magistratură.

 

Ancheta Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a arătat că cei doi sunt împreună din 2010. Judecătorul a divorțat pentru noua lui iubire și au fost în vacanțe de lux în toată lumea: Singapore, Dubai, Monaco, Germania, Tunisia, Creta și Slovacia, iar acum urmează să plece în Oceanul Indian.

 

Șeful Judecătoriei Turda se iubește cu o avocată focoasă pe care o și FAVORIZA în instanță: ”Își dădeau SMS -uri în instanță”

Comentarii Facebook