Secta BMW din Cluj s-a reunit la Sala Sporturilor – VIDEO

 

Șoferii de BMW din Cluj s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul din fața Sălii Sporturilor.

 

”Sectanţii BMW” este un grup de Facebook, înfiinţat recent, unde se adună toți iubitorii celebrei mărci auto germane.

 

Clujeanul Sergiu Lăpuşan (31 de ani), cel care a organizat evenimentul, din 23 octombrie, este proprietarul unui BMW de numai trei ani. ”N-am fost pasionat până acum de vreo marcă anume, dar de când am trecut la BMW, viaţa mi s-a schimbat. Acum orice ban în plus îl investesc în maşină. N-am crezut că o sa ma fure în halul ăsta, dar… BMW e BMW. Nici Audi, nici Mercedes nu se compară cu marca asta!”.

 

Pe platoul Salii Sporturilor s-au adunat duminica zeci de proprietari, din Cluj, dar şi din judeţele vecine – Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Alba.

 

Atracţia principală a constituit-o un ”rechin” galben fabricat pe la mijlocul anilor ’70, dar au fost şi modele seria 5 din 2014, 2015 ori modele mai vechi din seria 7.

 

Am făcut cunoştinţă, a fost un prilej să împărtăşim impresii cu cei prezenţi. Lumea a fost foarte încântată, toţi au admirat maşinile, s-a discutat despre ele, s-au legat prietenii noi, s-au făcut fotografii. Am fost foarte bucuros că acţiunea a avut succes, chiar de la prima ediţie. Mă aşteptam să vină vreo două-trei maşini, dar au venit mult mai multe, a fost o surpriză foarte placută, iar la final am primit felicitări de la toată lumea”, spune organizatorul, conform Gherla Info.

Comentarii Facebook