Se scumpesc nuntile la Cantina Sociala a Primariei Cluj-Napoca


Nuntile sau mesele festive organizate la Cantina Sociala a Primariei Cluj-Napoca s-ar putea scumpi, daca reprezentantii Consiliului Local vor aproba majorarea tarifului pentru inchirierea salii de mese si a tarifelor de la bucatarie.

In prezent, pentru mese festive sau o nunti, sala poate fi inchiriata pentru 25 de lei in timpul saptamanii si 50 de lei in weekend sau in sarbatorile legale. Potrivit unei propuneri care va fi pusa pe masa consilierilor locali marti, 25 mai, taxa ar urma sa creasca la 100 de lei in timpul saptamanii si 250 de lei in weekend sau in sarbatorile legale.

In baza aceleiasi propuneri, ar urma sa creasca si adaosurile comerciale pentru mancarea gatita in bucataria cantinei. Astfel, produsele preparate, semipreparate sau finite preturile ar putea avea un adaos cuprins intre 20 si 100 %.

Taxa pentru pentru vanzarile prin abonamente nu va fi modificata si nici cea pentru uzura veselei, care va ramane la 3% din valoarea contraprestatiei pentru mesele festive.

Repreprezentantii Primariei Cluj-Napoca sustin ca ultima majorare a tarifelor de la Cantina Sociala au fost operate in urma cu 10 ani si sa se impunea modificarea lor conform pretului pietei.

Comentarii Facebook