Se redeschide Realitatea TV Cluj? Mihai Tatulici s-a intalnit la Cluj cu patronii de la Ziua de Cluj pentru discutii - FOTO

 

Statia locala Realitatea TV Cluj ar putea sa fie redeschisa in franciza de Clever Media SRL, societate care editeaza Ziua de Cluj si care a preluat televiziunea NCN.

 

Joi, Mihai Tatulici, fostul sef al statiilor locale de la Realitatea TV, s-a intalnit la Cluj cu Rares Bogdan, directorul Ziua de Cluj, pentru a discuta varianta in care va fi preluata statia locala. Discutiile sunt ingreunate de faptul ca Realitatea TV Cluj a fost lasata de fostul director Lucian Danciu cu datorii foarte mari, care numai la chirie si utilitati ajung la 30.000 de euro.

 

Itele afacerii sunt incurcate si faptul ca aparatura in valoare de 300.000 de euro achizitionata in leasing la deschiderea statiei de Constantin Druica, pe firma Media Mall, nu a fost trecute in "ograda" Realitatea TV  si patronii de la Ziua de Cluj nu vor sa se inhame la o afacere in care nu controleaza toate cartile.

 

Surse din interiorul Realitatea TV au declarat pentru Stiri de Cluj ca Druica are mari probleme financiare si locuinta achizitionata in Corbeanca a fost sechestrata de banca pentru ca nu a mai platit ratele. 

 

Surse din piata au declarat pentru Stiri de Cluj ca Mihai Tatulici a discutat si cu Anda Cordos, care urmeaza sa fie prezentatoarea de post. De asemenea, au fost purtate si discutii cu Bianca Suciu, fost reporter la Realitatea TV Cluj, pentru a realiza transmisiunile Live din judetul Cluj.

 

Problemele de la Realitatea TV sunt insa mari. Televiziunea a trimis in somaj tehnic din 1 septembrie angajatii de la statia locala si nici pana astazi nu le-a platit somajul.

 

La vizita istorica a Angelei Merkel la Cluj, Televiziunea de stiri a trebuit sa aduca un cameraman din alta localitate pentru ca cei doi operatori ramasi, Ovidiu Danciu si Radu Tomulet, nu au vrut sa mai munceasca fara bani.

 

Firma Clever Media SRL pare insa a avea probleme pentru ca in urma cu o saptamana 8 angajati de la NCN Cluj au fost trecuti in somaj si salariile au fost platite cu intarziere.

 

Mihai Tatulici a fost prezent joi seara la o lansare de carte, dar nu a vrut sa comenteze in niciun fel prezenta lui la Cluj.

 

Comentarii Facebook