Se întâmplă în județul Cluj! Bătrână în scaun cu rotile târâtă prin noroi de localnici - VIDEO

 

O bătrână de 75 de ani din Pintic, o localitate la 10 km de Dej, a fost târâtă prin noroi cu vecini pentru a ajunge la mașina cu care să meargă la spital. 

 

Un localnic din Pintic a filmat scena și a postat totul pe un site de socializare. Drumurile sunt atât de proaste încât nimeni nu se încumetă să intre în localitate. 

 

Primarul Dejului, Morar Costan, a promis că va lua măsuri. Localitatea Pintic aparține administrativ de Dej, nefiind un cartier propriu-zis al localității.

 

Avem o situație mai specială, localitatea este la o distanta de 9 km de municipiul Dej. Avem zone în care străzile sunt în pantă mare, sunt izvoare multe, un drum foarte greu de modernizat, am pietruit drumurile. Din cauza ploilor s-a creat iar o situație specială. Acum suntem în situația în care am reușit să modernizăm 2 km prin fonduri europene. Este o situație grea, vom interveni în forță, mă preocupă aceasată problemă. 80 de locuitori sunt izolați. Din păcate trebuie distribuite fonduri europene pentru infrastructură. Încer să fac aceste lucruri, cu siguranță azi, mâine, duminică, o să lucrăm în zonă ca să deblocăm situația”, a declarat primarul. 

 

Pe de altă parte locuitorii nu mai cred nimic, pentru că situația este neschimbată de ani de zile.




 

Video: Dej24.ro

Comentarii Facebook