Se eliberează abonamente gratuite pentru pensionarii din Florești

 

Primăria Florești îi anunță pe pensionari că se eliberează noilor abonamente CTP GRATUITE, aferente 2018.

 

Abonamentele se eliberează indiferent de pensie, anunță primarul comunei Florești, Horia Șulea.

 

Pensionarii care au avut abonamente si pana acum se vor prezenta la ghiseul CTP din curtea Primariei. Pensionarii care nu au avut abonamente sunt asteptati la Primarie, parter, cu act de identitate, cupon de pensie si Decizia de pensionare, in vederea intocmirii documentatiei necesare pentru abonamentele gratuite CTP”, a declarat primarul Horia Șulea.

 

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA anunta pensionarii, cu domiciliul stabil in comunele Floresti si Apahida, ca in perioada 18.12.2017 – 19.01.2018 se vor elibera abonamentele gratuite pentru anul 2018, valabile pe toate liniile din municipiului Cluj-Napoca, comuna Floresti si comuna Apahida.

 

Pensionarii din comuna Floresti, se pot prezenta la punctele de eliberare din statiile Primaria (str. A. Iancu) si Teilor (str. Eroilor) cu urmatoarele documente:

- Cartea de identitate;

- Fotografie recenta color;

- Ultimul abonament - se va preda;

- Adeverinta eliberata de reprezentantul primariei – persoanele care nu au beneficiat de abonament gratuit in anul 2017.

 

 

Pensionarii din comuna Apahida, se pot prezenta la punctele de eliberare din Apahida, statia Blocuri si Arte Plastice din Cluj-Napoca cu urmatoarele documente:

 

- Cartea de identitate;

- Copia ultimului cupon de pensie;

- Fotografie recenta color;

- Ultimul abonamentul - se va preda.

Comentarii Facebook