Se deschide prima piață de FLORI din Cluj-Napoca

 

Prima piață de florin din Cluj-Napoca va fi deschisă în Cluj-Napoca, în perioada 19 - 25 iunie. 

 

Pentru a pune în evidență strada la fața locului va fi amenajată o fântână arteziană temporară care să întregească peisajul pieței de flori, un peisaj atât de întâlnit în micile piațete din Vestul Europei. Așadar, o stradă de poveste se transformă într-o piață de suflet, iar întregul oraș este invitat să o descopere. Intrarea este gratuită, iar piața de flori va funcționa în intervalul orar 14-22. Va fi amenajată și o mică zonă de lounge unde întreaga săptămână oaspeții pieței de flori vor putea servi diverse băuturi răcoritoare și alcoolice dar și mâncare.

 

Nu în ultimul rând în fiecare seară artiștii vor pune stăpânire pe Strada Potaissa pentru a completa tabloul unei piețe de suflet a orașului. Statuile vivante vor însoți oaspeții prin piața de suflet, iar serile se vor instala pe ritmuri de muzică bună. 

 

Printre artiștii confirmați se numără deja: David & Six Martini Band, Les Nuages, Marian Bălan, Musai Soundworks, DJ Paul Adrian, Quantum Drive.

 

Evenimentul este organizat de Asociația Daisler, organizație care militează pentru reactivarea spațiilor urbane din municipiul Cluj-Napoca, responsabilă totodată de concursul de idei și design care se referă la amenajarea anumitor zone ale orașului în preajma sărbătorilor de iarnă, o altă inițiativă de reactivare a spațiilor urbane.

Comentarii Facebook