Scrisoarea SFÂȘIETOARE a unei mame din Cluj care și-a pierdut fiica într-un accident de motocicletă - FOTO

 

O mamă din Cluj-Napoca, a cărei fiice a murit acum un an într-un accident de motocicletă, a scris o scrisoare emoționantă, pe care a postat-o pe o rețea de socializare.

 

Dragi motociclişti, prieteni, cunoştinţe, rude, toţi cei care aţi făcut parte din viaţa Andradei (Sonyei)

A trecut un an de când o manevră ucigaşă a unei tinere de aceeaşi vârstă cu Andra (29 ani) a mutat-o pe fiica mea în altă dimensiune.

Ce simte fiica mea acolo unde este, desigur nu ştiu, dar, la început, îmi dădea indicaţii clare in momente cheie. Spre exemplu, urma înmormântarea şi simţeam că nu voi face faţă. Mesajul ei a fost: “acum trebuie să fiţi tari şi apoi vom rămâne între noi”. Stilul era inconfundabil al ei: scurt, direct si fără echivoc. Apoi am visat-o şi am întrebat-o cum se simte. Răspunsul a fost: ”voi trebuie să vă reveniţi”. In 1 ianuarie 2016 am sesizat, prins cu un magnet pe frigider, o poezioară în care îmi ura “la mulţi ani, mămica mea”. Apoi, în noaptea care preceda ziua mea de naştere din 2016, am visat că o luam in braţe cât doream şi ea nu mă drămuia ca in viaţa reală când spunea: “gata mămica, ajunge cu iubitul”. Nu, in vis o imbrăţişam cât vroiam, iar când dispărea o chemam şi revenea cu o expresie calmă, caldă şi liniştitoare, ca şi cum mi-ar fi spus “sunt aici de cate ori vrei, nu-ţi face griji”. Şi atunci am spus in vis: “bine, Andra, nu-i mare diferenţă unde eşti”.

Din păcate, e mare diferenţa. Îi simt şi acum părul moale în degete. Dintotdeauna i-a plăcut “să-i fac prin păr”aşa că îşi găsea o poziţie care să fie confortabilă mâinii mele ca să fac asta reflex. Mi-e dor de râsul, eleganţa, umorul, prezenţa ei….. De ea toată.

Durerea omniprezentă mi-a schimbat definitiv viaţa.

A trecut un an -mai exact duminică, 13 noiembrie, ora 12, vom face parastasul la biserica ortodoxă din Grigorescu, str. Donath, nr. 124 (vizavi de localul “la Luca”, aproape de Hotel Premier).

Vă aşteptăm,

“Familia Ei”

 

Unii prieteni motociclişti m-au întrebat ce fac, adică de ce nu fac nimic cu privire la eveniment. Am angajat un avocat care spune că acum se face expertiza accidentului şi abia apoi începe procesul. Sistemul funcţionează în cel mai bun caz lent. Dacă aveţi alte sugestii, spuneţi-mi”, le-a transmis tuturor Sorina Lungu.

Comentarii Facebook