Școala de șoferi AutoRally SRL e în INSOLVENȚĂ! Cursații au luat ȚEAPĂ

 

Clujenii înscriși la Școala de Șoferi AutoRally SRL sunt cu banii dați și nu își pot termina cursurile. 

 

M-am inscris pentru obtinerea permisului de conducere categoria A in luna iunie, 2015 la firma SC AutoRally SRL din Cluj-Napoca.

 

Dupa ce am terminat cu succes cursul de pregatire teoretica am inceput cursul de pregatire practica, am participat la 3 sesiuni de cate 2 ore.

 

Astazi as fi avut o sesiune din nou de condus, iar la poligon nu am mai gasit pe nimeni. La sediul social al firmei in Sigma Center, desi programul special expus este intre orele 10-14, nu se afla nimeni.

 

Am sesizat acest fapt la Protectia Consumatorului, prima data cel central din bucuresti 0219551, dupa ce si la filiala din Cluj, unde am fost instiintat ca firmele in insolventa nu pot fi raportate/sesizate la ANPC si sa depun plangere la finante.

 

Am sunat si la ISCTR, institutia care ar trebui sa controleze activitatea comerciala a firmelor care se ocupa de pregatire pentru examene de autovehicule, fara rezultat.

 

Am mai incercat sa sesizez faptul si la ARR la nr. de telefon 021 312.15.19 tot fara succes.

 

Am obtinut un numar de telefon 0743148761, si dupa o discutie telefonica cu un domn numit Marian Craciun (cred ca asta era un nume inventat si nu numele real al administratorului), dupa niste intrebari foarte specifice puse de dansul, gen. ce categorie aveti contractat cu noi?, etc, domnul la telefon a afirmat ca nu are nici o relatie cu firma respectiva.

 

Taxa pentru categoria A platit de mine a fost de 1000 de lei, pe care nu stiu cum pot recupera. Problema si mai deranjanta este sistemul central pentru dosare de cursanti detinut de ISCTR, care nu permite inscrierea cursantului la mai multe institutii in paralel. Ca consecinta, nu am absolut nici o posibilitate pentru a termina cursul cu succes, chiar daca as fi dispus sa platesc suma integrala inca o data la o alta scoala de soferi, fiindca dosarul meu este activ la Auto Rally si scoala noua de soferi nu poate sa ma introduca in sistem de inca o data cu un dosar nou”, ne-a relatat Mate-Laszlo Lang.

 

Clujeanul crede că autoritățile ar trebui să ia măsuri pentru a-i ajuta pe oamenii păgubiți. 

 

Școala de șoferi AutoRally SRL a intrat în insolvență, iar cursanții ar urma să afle ce se va întâmpla cu banii lor în maxim 90 de zile, precizează conducerea Școlii de Șoferi.

Comentarii Facebook