Scene halucinante la Turda! Un minor de 10 ani s-a ales cu o coastă fisurată după ce a fost bătut de bunicul unui prieten de joacă



Un minor de 10 ani a fost bătut cu sălbăticie de către un bărbat, după ce s-a certat cu nepotul său.

Incidentul a pornit din cauza faptului că cei doi copii au început să se certe dintr-un motiv banal: victima nu a vrut să plece din locul în care se poate folosi gratuit internetul, situat lângă blocul în care locuiesc amândoi.

Din acest motiv, bunicul celuilalt copil a început să îl lovească pe minorul de 10 ani, fisurându-i o coastă.

Părinții copilului sunt hotărâți să meargă până la capăt împotriva agresorului, ei depunând plângere penală la Poliție.

Soţul meu a făcut chiar în acea seară plângere la poliţie şi suntem hotărâţi să mergem până la capăt împotriva acelui individ, nu ne împăcăm cu el şi de ne-ar da toţi banii din lume. Asta, fiindcă nu e normal să dai într-un copil ca într-o vită – chiar dacă se certa cu nepotul său”, relatează mama copilului potrivit gazetadecluj.ro.

La data de 13 iulie a.c., Poliţia municipiului Turda a fost sesizată, prin plângere prealabilă, de un bărbat de 42 de ani, din Turda, despre faptul că, fiul său minor, în vârstă de 10 ani, în timp ce se afla pe strada Lotus, a fost agresat de părintele unui copil, cu care ar fi avut anterior un conflict. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, faptă prevăzută de Codul penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Cluj.

Comentarii Facebook