Scandalagiu reținut de polițiști la Cluj! A bătut cu sălbăticie un bărbat într-o parcare din cartierul Gheorgheni


Polițiștii clujeni, au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 28 de ani din Cluj-Napoca, judeţul Cluj, după ce a comis infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La data de 23 aprilie a.c. poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Cluj-Napoca au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 28 de ani din Cluj-Napoca, judeţul Cluj pentru comiterea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, fapte comise la data de 16 martie a.c.”, informează IPJ Cluj

Conform oamenilor legii, la data de 16 martie a.c., în urma unui conflict spontan, bărbatul, în timp ce se afla într-o parcare de pe strada Liviu Rebreanu din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 17.30, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei, părţii vătămate B.O.V. În urma agresiunii victima a avut nevoie de 14 – 16 zile de îngrijire pentru vindecare, conform certificatului medico-legal emis de către Institutul de Medicină Legală Cluj.

După expirarea celor 24 de ore, bărbatul va fi prezentat în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi în vederea stabilirii unei măsuri preventive.

Comentarii Facebook