Scadalul din Suceagu a fost provocat de un clan de rromi din Floresti, care voiau sa razbune o fata batuta-FOTO

Scandalul din comuna Suceagu, soldat cu trei case distruse, raniti, si zeci de persoane duse la politie pentru audieri, a pornit de la impartirea banilor de lemne, sustin politistii. Localnicii spun ca rromii din Floresti i-au atacat pentru a se razbuna.

Purtatorul de cuvant al IPJ CLuj, inspectorul Gina Pop, a declarat ca un clan de romi din Floresti a venit in Suceagu, pentru a-si ajuta o ruda din sat, care avea un conflict.

Versiunea rromilor din Suceagu este ca scandalul a fost provocat de un clan din Floresti.

Secretarul din comuna Baciu, Ioan Pripon, a declarat ca rromii din Suceagu au fost atacati de Florin Filip, din Floresti, a carui fiica are o relatie cu Miko Adalbert, localnic din sat. Pripon sustine ca a aflat de la rromi ca acesta a batut-o Carmen Filip, si tatal ei a venit sa o razbune.

Clanul de rromi din Floresti a venit in Suceagu inarmat cu topoare si bate si au distrus trei case si au ranit mai multi localnici.

Rromii din Floresti au descins prima data in Suceagu noaptea trecuta, dar dimineata dupa interventia politistilor s-au intors si au devastat casele.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop, a declarat ca cele doua grupuri de rromi vor fi audiate si dupa aceea va fi stabilita vina. Cei care au pornit conflictul vor fi acuzati de distrugere si vatamare corporala.

Comentarii Facebook