Scandal la vizita premierului Cioloș la Cluj. Un fost realizator Radio Cluj l-a ENERVAT - VIDEO

 

Realizatorul Radio Cluj, Vasile Luca, dat afară pe fondul unor presiuni politice și reangajat în urma unei decizii a instanței, l-a atacat dur pe premierul Dacian Cioloș, demascând problemele de la radioul public. 

 

Realizatorul Radio Cluj, Vasile Luca, a fost dat afară în luna mai 2015, în urma presiunilor venite din partea UDMR. 

 

Luca a făcut o plângere penală în care a arătat că Debreczeni Hajnal, consiliera de presa a preşedintelui UDMR, a fost angajată la Radio Cluj deși activa în politică și nu trecea pe la locul de muncă.

 

Luca susține că a fost dat afară pentru că a stârnit acest scandal și a făcut plângerea penală.

 

La conferința de presă susținută vineri la Cluj-Napoca de premierul Cioloș s-a prezentat și Vasile Luca. ”Ovidiu Miculescu este reprezentantul Guvernului în Consiliul de Administrație de la Societatea Română de Radio (a fost propus de Guvern în CA la SRR. Consiliul de administrație a fost votat de Parlament în 2014). Ovidiu Miculescu este incompatibil. Așa spune ANI și Curtea de Apel. În al doilea rând, CNSAS spune că a fost colaborator al Securității, având numele de cod ”Adrian”. Curtea de Conturi îl acuză de gestionare frauduloasă de fonduri. DNA îl acuză de deturnare de fonduri europene. Întrebarea mea este: Aceștia sunt oameni cu care vreți să modenizați societatea românescă?

 

La o sută de metri de dvs este Radio Cluj, instituție condusă de un plagiator pentru că așa a decis Comisia de etică ANI. Vă prezint aceste documente și vă rog să îmi spuneți dacă aceștia sunt oamenii cu care vreți că modernizați sociateta românescă?”, l-a întrebat Vasile Luca. 

 

Oamenii cu care eu sper să pot să modernizez societatea românescă sunt cei pe care ei îi numesc și pot să mi asum. Acolo unde am informații despre unele probleme cu oamenii numiți de mine, ați văzut că nu am ezitat să iau măsurile în consecință. Eu îmi asum numirile pe care le fac eu” a mai spus Dacian Cioloș.

 

După ce a spus aceste lucruri, premierul s-a ridicat iritat, iar un angajat SPP l-a oprit pe Vasile Luca să mai spună ceva.

 

Realizator de la Radio Cluj, dat afară la presiunea UDMR, după ce a demascat cum a fost angajată consiliera șefului UDMR - VIDEO

 

Video: Tiberiu Fărcaș

Comentarii Facebook