Scandal la un bar din Aghireșu! Un bărbat a fost tăiat cu cuțitul

 

Un tânăr din judeţul Sibiu este cercetat de poliţiştii clujeni pentru lovire sau alte violenţe şi port fără drept al cuţitului în locuri publice.

 

În 11 decembrie, la ora 20.27, secţia 1 Poliție Rurală Aghireşu a fost sesizată cu privire la faptul că, la barul din localitatea Gârbău, o persoană de sex masculin a fost agresată.

 

La faţa locului, politiştii au identificat victima, în persoana unui bărbat  de 43 ani, din comuna Gârbău, care prezenta o plagă prin tăiere.

 

De asemenea, s-a stabilit că victima a avut o altercaţie în incinta barului cu un tânăr de 26 ani, din localitatea Ruja, jud. Sibiu, după care, în faţa localului, a fost tăiat de către acesta în zona toracică.

 

Tânărul şi-a abandonat victima şi a fugit de la faţa locului, fiind prins de către poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Aghireşu, pe păşunea dintre localităţile Gârbău şi Căpuşu Mare.

 

Victima a fost transportată cu o ambulanţă la UPU 1 Cluj-Napoca.

 

În urma examinării de către medicul legist, s-a stabilit ca viaţa victimei nu a fost pusă în pericol, iar leziunea necesită pentru vindecare 8-10 zile.

Comentarii Facebook