Miercuri 24 Aprilie

Scandal între un PIETON și un taximetrist de la Nova în zona Teatrului. Ce s-a întâmplat? - FOTO

 

O altercație s-a produs joi seara, în jurul orei 20.10, în zona Tribunalului Cluj, între un taximetrist de la firma Nova și un pieton. Zona a fost împâzită de taximetre, iar pietonul a fugit. 

 

Conform martorilor, pietonul i-a spart taximetristului geamul din partea șoferului și i-a luat tableta de pe bord. Circa 10 taximetriști s-au adunat rapid în fața Tribunalului, de unde grupul a pornit spre Mărăști, pietonul fiind reținut în spatele blocului de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 137.

 

Poliția a fost chemată la acest bloc, iar taximetristul și pietonul care i-a spart geamul de la mașină au fost duși la secția 2. 

 

Conform biroului de presă al IPJ Cluj, cele două părți s-au împăcat și nimeni nu a mai depus plângere, ”bunul fiind returnat”. 

 

Incidentul s-a produs la ora 20.10, la intersecția strpzii Dorobanților și Ștefan cel Mare. S-a iscat un incident între un pieton și șoferul unui taximetru, pe fondul neacordării de prioritate. Nu se știe cine a greșit pentru că nu s-a mai depus plângere, cele două părți s-au împăcat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

 

 

 

Comentarii Facebook