Scandal în familie la Cluj! Un tânăr de 19 ani a fost reținut de polițiști, după ce și-a bătut fratele mai mare până l-a băgat în spital


Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un tâmăr cercetat pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.

La data de 25 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au reţinut pentru 24 de ore un tânăr, în vârstă de 19 ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, la data de 24 martie a.c., în urma unor neînţelegeri, cel în cauză şi-ar fi agresat fratele în vârstă de 22 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

În urma raportului de constatare medico-legală, s-a stabilit că victimei îi sunt necesare 40-45 zile de îngrijiri medicale pentru leziunile suferite.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 25 martie a.c., bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistraţi din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook