Sase magazine etnobotanice, inchise si amendate cu 15.000 de lei de primaria din Cluj Napoca


Sase magazine etnobotanice au fost inchise si amendate cu 15.000 de lei, astazi, de inspectorii primariei Cluj Napoca

"In urma verificarilor s-a constatat ca agentii economici continuau comercializarea produselor in ciuda notificarii pe care au primit-o  si care le aducea la cunostinta prevederile HCL prin care se interzice comertul cu aceste produse la distanta mai mica de doi kilometri de scoli si biserici. Au fost incheiate sase procese verbale de constatare a contraventiei, fiecare in valoare de 2.500 lei si s-a dispus sistarea activitatii. Valoarea totala a amenzilor este de 15.000 de lei", sustin reprezentantii primariei Cluj Napoca.

Astazi au fost controlate magazine de vise de pe strada I. C. Bratianu, Motilor, Ciobanului, Piezisa, de pe Bulevardul Eroilor si din statia Minerva.

"Situatia a fost comunicata institutiilor abilitate cu controlul unitatilor care comercializeaza produse in mod ilicit, respectiv Garda Financiara, Politia municipiului si Comisariatul Judetean pentru  Protectia Consumatorului, avand in vedere faptul ca aceste magazine au activitatea suspendata din acest moment", au mai precizat oficialii primariei.

Politistii comunitari au dispus inchiderea celor sase magazine etnobotanice controlate si au aplicat cate o amenda de 2500 de lei.

Comentarii Facebook