Șase dintre cămătarii de la Turda au fost reținuți pentru 24 de ore UPDATE



Polițiștii clujeni i-au reținut pe șase dintre cei 8 bărbatși la care s-au efectuat percheziții, joi dimineață, iar faţă de celalți doi bărbaţi continuă cercetările în stare de libertate.

La data de 24 iulie, în urma activităţilor de cercetare penală şi a actelor procedurale întocmite în mai multe dosare penale care vizează comiterea de infracţiuni cu violenţă, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda, cu sprijinul altor structuri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, au reţinut, 24 de ore, 6 bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 28 de ani, din Turda şi Iara.

Aceştia urmează a fi prezentaţi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, faţă de alţi doi bărbaţi, de 40, respectiv de 41 de ani, ambii din municipiul Turda, cercetările se continuă în stare de libertate.

Cei opt bărbaţi, în baza mandatelor de aducere, au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Turda, pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor aspectelor cauzei.

 

------------------------------

 

UPDATE

 

La data de 25 iulie a.c., faţă de unul dintre cei 6 bărbaţi reţinuţi s-a luat măsura arestării pentru 30 de zile, iar faţă de ceilalţi 5 s-a dispus măsura controlului judiciar.

 


De asemenea, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor 8 persoane, la data de 24 iulie a.c.,pe raza municipiului Turda, a fost desfăşurată o acţiune cu efective mărite pentru combaterea infracţiunilor comise cu violenţă, în cadrul căreia au fost efectuate 8 percheziţii domiciliare.

În urma percheziţiilor, oamenii legii ridicat sume de bani şi bunuri, susceptibile a fi destinate ori a proveni din săvârşirea unor fapte ilicite.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook