Șantier periculos pe strada Ploiești, din centrul Clujului: O bucată de cărămidă mi-a căzut pe mașină - FOTO

 

Un clujean a reclamat modul în care se lucrează pe strada Ploiești, la fost fabrică Napochim.

 

În loc sa pună o plasa pe exteriorul cladirii cum am vazut in foarte multe locuri ei au redirectionat pietonii pe un alt trotuar si au delimitat trotuarul din fata cladirii cu niste bucati de scandura. Acest lucru nu a ajutat deoarece o bucata de caramida mi-a cazut pe masina cand eram in miscare. M-am oprit, niste baietasi inteligenti in loc sa-si ceara scuze au vrut neaparat sa vada paguba. Am sunat la Politie, o doamna foarte de treaba a zis ca trimite un echipaj la fata locului pentru ca i-am zis ca in loc de masina putea sa loveasca pe cineva in cap. S-a auzit in vocea ei ca este de acord cu mine, dar si faptul ca am facut sesizarea in zadar.

 

Plasa nici acum nu a aparut. In zile vanturoase polistirenul este purtata in curtile oamenilor, praful imens la fel. Nu sunt expert in constructii, dar am impresia ca un acvariu cu etaje poate fi construit si fara urlete de babuini in calduri. Muncitorii comunica intre ei prin urlete si injurii constante. Din acest motiv, daca treci pe str. Ploiesti si incerci sa comunici ceva celui de langa tine, ragusesti pana iti termini ideea.

 

Ce ar fi sa shareuiti putin, poate ajunge la cineva cu pile mai multe decat constructorul si ii da una peste nas. Sper ca nu trebuie sa asteptam pana cand un trecator nevinovat este ranit grav din cauza nepasarii lor”, ne-a relatat Kis Zoltan.

Comentarii Facebook