Sanatatea, Cenusereasa Clujului. Casa de Asigurari Cluj este saraca lipita pamantului si nedorita de nimeni


Niciun candidat nu si-a depus dosarul pentru postul de presedinte-director general al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Cluj.

Rezultatele concursului organizat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru posturile de conducere din intreaga tara au fost afisate ieri. Au fost anuntati astfel castigatorii posturilor de presedinte-director general din toate judetele, cu exceptia Clujului, unde nu s-a inregistrat nicio candidatura.

Concursul a fost organizat in perioada 25-27 mai 2010, la Bucuresti. Candidatii au avut un test scris si un interviu.

Conducerea CJAS Cluj este asigurata in prezent de Gentiana Radulescu, cea care ocupa postul de director interimar de la mijlocul lunii decembrie 2009. Atunci, printr-un ordin al CNAS, directorul Emilia Groza a fost demis, pe motiv ca au fost schimbati indicatorii de management. Groza nu a contestat decizia.

Bugetul pe 2010 al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Cluj este de 507 milioane de lei, cu 173 de milioane mai mic decat cel de anul trecut. Banii pentru medicamentele compensate si gratuite daja s-au terminat, iar cei alocati spitalelor din Cluj ajung cel mult pana in luna august.

Comentarii Facebook