Samsar din Cluj arestat pentru un prejudiciu de 6,5 milioane de lei. A fost prins la Oradea

 

Un bărbat, cercetat pentru infracțiuni de evaziune fiscală, pe numele căruia era emis un mandat de arestare preventivă în lipsă, a fost depistat în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii clujeni. 

 

La data de 23 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au identificat, pe raza municipiului Oradea, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru infracțiuni de evaziune fiscală.

 

Din investigații a reieşit că, bărbatul, în calitate de administrator al unei societăți comerciale cu sediul în Cluj-Napoca, nu ar fi înregistrat în documentele contabile și nu ar fi declarat veniturile realizate din activități de comerț cu autoturisme second-hand, organelor fiscale competente.

 

Astfel, ar fi cauzat un prejudiciu în valoare de circa 6.500.000 lei bugetului consolidat al statului, reprezentând valoarea TVA-ului sustras de la plată. 

 

La data de 24 noiembrie a.c., bărbatul a fost prezentat magistraților din cadrul Tribunalului Cluj-Napoca, fiind confirmat mandatul de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Comentarii Facebook