Samsar arestat de polițiștii clujeni pentru evaziune fiscală. A cauzat prejudicii de peste 1.4 milioane euro


Polițiștii clujeni au depistat un bărbat pe numle căruia era emis un mandat de arestare preventivă în lipsă, pentru evaziune fiscală.

La data de 23 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au identificat, pe raza municipiului Oradea, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru infracțiuni de evaziune fiscală”, informează IPJ Cluj.

Potrivit polițiștilor, bărbatul, în calitate de administrator al unei societăți comerciale cu sediul în Cluj-Napoca, nu ar fi înregistrat în documentele contabile și nu ar fi declarat veniturile realizate din activități de comerț cu autoturisme second-hand, organelor fiscale competente.

Astfel, ar fi cauzat un prejudiciu în valoare de circa 6.500.000 lei bugetului consolidat al statului, reprezentând valoarea TVA-ului sustras de la plată.

Bărbatul a fost prezentat magistraților din cadrul Tribunalului Cluj-Napoca, fiind confirmat mandatul de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Comentarii Facebook